luni, 14 iulie 2008

volumul de debut 2005





volumul meu de debut :)

>>>>> apasă aici:

http://www.scribd.com/people/view/1770144




7 comentarii:

Anonim spunea...

felicitari, am un prieten poet consacrat! :)

Anonim spunea...

Volumul tau e mai mult decat enigmatic, e ca aroma cafelei proaspete , ai vrea sa sorbi mereu si mereu "aroma de cuvinte din cerneluri amare"...desi nimic nu se compara cu mirosul de foaie tiparita,pe care imi place sa o citesc pana o tocesc, a fost o placere sa pot citi acest volum in format electronic(pacat ca nu se mai deschide)- Succes pentru urmatorul volum!

Anonim spunea...

"cristalele " din titlu te duc cu gandul la ceva enigmatic,ce poate fi inteles abia dupa ce lecturezi minunatele versuri care poarta in ele "miros de nuc" scrise cu "cerneluri" conduse de TALENT DE POET! FELICITARI!

Daniel spunea...

sa nu ma intelegi gresit, dar poza de pe coperta tu ai ales-o? e urata rau... sau nu reusesc eu nici cum sa ma impac cu noul
P.S. Te rog nu temania pe mine, intentia mea nu e sa te jignesc.

Anonim spunea...

pentru miciu:

poza de pe copertă este de fapt un desen al artistului Ioan Marchiş. Dacă-l consideri "urât rău" te priveşte,nu sunt în măsură să-ţi caracterizez gusturile. Chiar tu o spui că reuşeşti să te "împaci cu noul". Cu tot respectul, dar după părerea mea orice apariţie editorială trebuie să aducă ceva nou, aşa că iar ajungem la partea că gusturile nu se discută. Mă bucur că ţi-a atras atenţia şi ai simţit nevoia să comentezi, de aceea, te mai aştept pe acest blog, cu atât mai mult cu cât nu postez alte poze.
cu respect, mircea crişan

Anonim spunea...

felicitari pentru debutul tau, de atunci ai mai publicat ?

ce zici facem schimb de volume ? eu ti-l dau pe al meu intre cer si pamant si tu pe al tau?

:)

Anonim spunea...

:))) ok. vorbim pe mail